Vi cykler til arbejde 2017

Lokal konkurrence i kampagnen Vi cykler til arbejde 2017

Lyst på styret

Jammerbugt Kommune er med i Vi cykler til arbejde – 2017!

Vil du cykle med, styrke fællesskabet på arbejdspladsen, finde cykelglæden OG vinde dejlige præmier? Så meld dig som deltager eller måske endda holdkaptajn. Cyklisterne er Danmarks gladeste pendlere, ja, rent faktisk sidder bilisterne tit og drømmer om at være dem udenfor på de to hjul.

Måske cykler du allerede til arbejde hver dag, måske har du aldrig gjort det før, men i maj er der i hvert fald god grund til at gøre det.

For det første behøver du ikke længere cykle alene. Som deltager i Vi cykler til arbejde bliver du en del af et hold. I kan hjælpe hinanden, heppe på hinanden, fejre hinanden og følge med i, hvordan jeres hold klarer sig i forhold til andre hold, virksomheder, kommuner og landsdele.

Og for det andet er der alle præmierne. I år er der ekstra mange gevinster på spil – og den største af dem er et rejsegavekort på 10.000 kr. til hver af deltagerne på vinderholdet.

Når du cykler til arbejde, gør du dig selv en lille tjeneste, for på den måde holder du dig sund, du bliver gladere og så skåner du jo i øvrigt miljøet. Så i maj er det dig og dit hold, der skal fejres og have den anerkendelse, I fortjener.

Læs meget mere på www.vcta.dk og tilmeld dig og dit hold.

Og i den anledning vil Sundhedsafdelingen Jammerbugt Kommune også være med.
Vi vægter sundhed og trivsel højt, og ser gerne, at flere cykler til arbejde. Vi stiller en dejlig sundhedskurv til en værdi af 500 kr. på højkant, og vinderne findes ved lodtrækning.

Borgmester Mogens Gade vil i juni måned overrække kurven til vinderne på deres arbejdsplads.

For at deltage i den lokale konkurrence i Sundhedsafdelingen, skal du blot maile til Sundhedssekretær Tina Charlotte Godsk cgl@jammerbugt.dk eller ringe tlf. 4191 2103 om jeres deltagelse i ”Vi cykler til arbejde 2017”.

 

Kontakt Sundhedsafdelingen

Sundhedsafdelingen 
Sygehusvej 6
9460 Brovst
Tlf.: 72 57 88 70
sundhed@jammerbugt.dk

Sundhedsafdelingen Pandrup
Bredgade 101
9490 Pandrup
Tlf.: 72 57 88 70
sundhed@jammerbugt.dk

Leder Sundhedsafdelingen
Lone Schriver
Tlf.: 41 91 38 71
les@jammerbugt.dk

Vi Cykler Til Arbejde

Læs mere om kampagnen, tilmelding, se stillinger og resultater og meget mere.

VCTA.dk