Kostvejledning

Er der overvægt eller undervægt hos barnet eller den unge, har I som familie mulighed for støtte og rådgivning hos kostvejlederen i Sundhedsafdelingen, hvor I kan få hjælp til at oparbejde en sundere livsstil i familien.

Hvem kan få kostvejledning?

Hvis du har et barn mellem 3-18 år med overvægt eller undervægt, har I som familie mulighed for at få vejledning hos kostvejlederen i Sundhedsafdelingen.

Indhold:

I vejledningen tages der udgangspunkt i de officielle anbefalinger, familiens nuværende vaner samt de mål, I måtte have.

Der lægges vægt på, at den øvrige familie er indstillet på at skabe nye sundere vaner samt at de vaneændringer der arbejdes med, er realistiske, holdbare og uden forbud.

Formålet med vejledningen er – i et samarbejde - at skabe nye og sundere vaner i familien og dermed i højere grad at øge barnets trivsel.

Varighed:

Vejledningen varer ca. 1 time.

I har mulighed for at få et begrænset antal vejledninger, afhængig af jeres behov.
Dette er noget, I aftaler med kostvejlederen.

Hvordan henvender du dig?

Har du et barn med overvægt eller har du anden bekymring vedrørende dit barns vægt eller spisemønstre, kan du henvende dig til den tilknyttede skolesundhedsplejerske. Han/hun vil så formidle kontakt videre til kostvejlederne i Sundhedsafdelingen, hvis der er behov for dette.

 

Kontakt Sundhedsafdelingen

Sundhedsafdelingen 
Sygehusvej 6
9460 Brovst
Tlf.: 72 57 88 70
sundhed@jammerbugt.dk

Sundhedsafdelingen Pandrup
Bredgade 101
9490 Pandrup
Tlf.: 72 57 88 70
sundhed@jammerbugt.dk

Nyttige links

Download Adobe Reader

Se her ...

Sundhedshuset Brovst

Sundhedshuset Brovst

Sundhedsafdelingen Pandrup, Bredgade 101

Sundhedshuset Brovst